Direktlänk till inlägg 16 januari 2011
10 dl special flingor (krossade)
1 dl kokos flingor
1 tsk vanilj
Blandas i egen bunke.
2 dl sirap
1 burk jordnötssmör
1 dl strösocker
Rör samman.
Blanda därefter allt tillsammans och bred ut i en långpanna.
Smält en kaka block chocklad i en kastrull. Ljus eller mörk spelar ingen roll. Häll chockladen över jordnörtblandningen. Låt stelna i kylskåpet ett tag.
Det här är min farmors recept som jag fick för ett tag sen. Den var jätte god och är perfect att skära upp i små bitar som man äter på en fest eller något liknande.
Här kommer ett recept på petit choux som jag åt igår. Detta är mitt första ilägg sedan januari och jag måste börja lägga in recept. Detta recept är enkelt att göra och taget ur boken "Kladdiga kakor", en bok som jag rekommenderar starkt!!! Och är man...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 | |||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | |||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
31 |
|||||||||
|